Vi er en del af Volvo Group og fungerer dermed som finansieringsdelen af en af verdens førende leverandører af transportløsninger.

Volvo Financial Services tilbyder et bredt udvalg af finansieringsydelser til lastvogns-, entreprenørmaskine-, bus- og marinebranchen. De primære varemærker støttet af Volvo Financial Services er Volvo Trucks, Volvo Entreprenørmaskiner, Volvo Busser, Mack Trucks, Renault Trucks, UD Trucks, SDLG og Eicher.

Volvo Financial Services blev stiftet i 2001 og har hovedsæde i Greensboro, North Carolina, USA. Volvo Financial Services beskæftiger mere end 1.400 medarbejdere verden over og leverer finansiering og forsikring til kunder i mere end 40 lande.

Vores virksomhedskultur er baseret på respekt og støtte. Det gør os til en af branchens foretrukne arbejdsgivere og det naturlige førstevalg, når det drejer sig om finansiering og forsikring for Volvo Groups kunder og forhandlere. Vi er en global organisation, men trækker på lokal ekspertise, når vi leverer vores ydelser. Vi bestræber os på at udvikle og vedligeholde langsigtede relationer i hele forretningsprocessen.

Volvo Group

Volvo Group

Volvo Financial Services er en del af Volvo Group, en af verdens førende producenter af lastvogne, busser, entreprenørmaskiner og motorsystemer til marine- og industribrug.

Få mere at vide om Volvo Group
Sæt fart på din fremtid

Sæt fart på din fremtid

Vi bestræber os hver dag på at forbedre os og udvikle os til et endnu højere niveau. Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads med interessante karrieremuligheder for medarbejdere, der ønsker at udvikle sig.

Besøg karrieresiderne